Cam Despre Ce Este Pescuitul ?

Arról, hogy miről szól a horgászat?

Abból az optimista vágyból indul ki, hogy jól szervezett környezetben részt vegyen egy olyan játékban, amelytől csak pozitív eredményeket szeretne.
Abból kiindulva, hogy mindent megadsz egy játékban, és nem veszed figyelembe, hogy hány sort veszítesz, hány rögzítés törik el vagy hány "szekrény" esik szét, számíthatsz arra, hogy mindent, amit elterveztél, tiszteletben tartanak a játék során. verseny.
Körülbelül két héttel azelőtt kezdtem el a felkészülést a 2021. szeptember 2-5-i Best 7 MyonBaits-re olyan körülmények között, ahol egyedüliként a csapatban segítség nélkül a 72 órás horgászat alatt, de egy gyönyörű horgászcsalád tagja vagyunk. "MyonBaits "csatlakozott hozzám, vagy jobb esetben azt mondta, hogy egy másik csapattal egyesültem, akik jó eredményekre vágynak - "Milliomos csapat"
Így a 3 baráttal, Cristi 1-el, Cristi 2-vel és a csalók mesterével, Cosminnal alig egy hét alatt sikerült megállapodnunk abban, hogy milyen stílusban és taktikában kell megközelítenünk.
Eldöntöttük, hogy milyen csalit használjunk - csak EcoNut golyókat 24, 16, madáreledelt és tört tigrisdiót, econut és ecosquid etetőanyaggal kombinálva bolgároknak, 100%-ban tiszta és legjobb minőségű csali a MyonBaittól, hogy gyorsan reagáljunk a vízből. . Több mint 2 és fél éve használom a Myon Baits Nadát, és nem bántam meg, hogy használom, bárhol horgászok ingyen és versenyeken egyaránt.
Annak ellenére, hogy az első szakaszban mindannyian kedvezőtlenebbnek néztük a kisorsolt lelátót, de ez még a nagy tapasztalattal rendelkező szomszédos csapatok mellett sem akadályozott meg abban, hogy úgy tegyük a dolgunkat, ahogy elhatároztuk.
Kiélezett pontossággal és nagyon jól szinkronizálva a csapatban, kevesebb mint 12 óra horgászat után már több mint 10 darab volt a matracon, ebből 2 darab 15 kg felett. Ez megmutatná nekünk, hogy az újonnan alakult csapatban 4 közöttünk a tisztelet, a csapaton belüli hatékony kommunikáció, valamint a szabályok betartása
Mennyiségileg kicsit lassabban haladtunk tovább, de a második este nem haboztunk két +19-est bevinni a matracba, és ez mindennek örült, amit a Lovin & €$ Team atyaként adtunk.
Bár végül 17,43 kg-os átlaggal a megérdemelt 5. helyezést értük el, emelt fővel hagytuk el ezt a versenyt, büszkék arra, amit a 27-es lelátón elértünk, és bízva abban, hogy mindig van hely még sok mindenre. nos, mindig tanulni kell a hibákból.
Köszönet minden csapatnak, akikkel együtt éreztük magunkat, gratulálunk a nyerteseknek és nem utolsó sorban köszönjük a MYON Baits-nak, hogy lehetővé tette ezt a 3. kiadást!!! Köszi Mark!
Üdvözlettel,
Marius Lovin
Vissza a blogba