Cam Despre Ce Este Pescuitul ?

Cam Despre Ce Este Pescuitul ?

Incepe de la dorinta optimista de participa intr-un cadru bine organizat la o partida de la care iti doresti doar rezultate pozitive.
Plecand de la premiza ca dai totul intr-o partida si nu tii cont de cate linii pierzi, cate monturi se rup sau cati “dulapi” se dezgata ai invedere ca tot ce ai planuit sa fie respectat pe toata perioada concursului.
Am inceput pregatirile cu aprox doua saptamani inainte pentru Best 7 MyonBaits 2-5 Septembrie 2021 in conditiile in care eram doar eu in echipa fara sa am ajutor in cele 72 h de pescuit , dar cum facem parte dintr-o familie frumoasa de pescuit “MyonBaits” mi s-a alaturat sau mai bine spus am fuzionat cu o alta echipa dornica de rezultate bune -“Milionarii Team”
Astfel, impreuna cu cei 3 prieteni , Cristi 1, Cristi 2 si stapanul momitoarelor, Cosmin , in mai putin de o saptamana am reusit sa ne punem de acord cu stilul si tactica ce o aveam de abordat.
Am hotorat ce nada sa folosim- doar EcoNut bile 24 , 16 , birdfood si spartura de alune tigrate in combinatie cu Groundbait econut si ecosquid pentru bulgari nada 100% curata si de cea mai buna calitate de la MyonBaits ,astfel incat sa avem un raspuns rapid din apa. Nada de la Myon Baits o folosesc de peste 2 ani jumatate si nu am niciun regret ca o folosesc indiferent unde pescuiesc atat la liber cat si in competitii.
Chiar daca in prima faza am privit cu totii la standul extras ca unul mai putin favorabil dar si la echipele vecine cu foarte mare experienta nu ne-a impiedicat sa ne facem treaba asa cum am stabilit.
Cu o acuratete acerba si foarte bine sincronizati in echipa ,dupa nici 12 ore de pescuit aveam deja pe saltea peste 10 buc din care 2 peste 15kg. Asta avea sa ne arate ca respectul dintre noi cei 4 din echipa nou formata , comunicarea eficienta din cadrul echipei precum si respectarea regulilor
Am continuat intr-un ritm putin mai slab pe cantitate dar in a doua noapte nu am ezitat sa aducem pe saltea si doi de +19 si asta ne facea multumiti pentru tot ceea ce am dat ca si echipa tata Lovin & €$ Team.
Desi la final ne-am clasat pe un meritat loc 5 cu o medie de 17,43 kg am plecat de la aceasta competitie cu capul sus , mandri de ceea ce am putut realiza pe un stand 27 si increzatori ca intotdeauna este loc de mult mai bine , avand mereu de invatat din greseli.
Le multumim tuturor echipelor alaturi de care ne-am simtit minunat , felicitam castigatorii si nu in ultimul rand multumim MYON Baits ca a facut posibila aceasta cea de-a 3-a editie !!! Multumim Mark !
Cu stima,
Marius Lovin
Înapoi la blog